Знаех сииии, че трябва да има някакъв пиниз!
В интерес на истината се замислих за мариноване още преди да прочета това, но се чудех в какви пропорции точно... Мили, благодаря за рецептата, с английския се справям криво-ляво , ще пробвам и непременно ще пиша как се е получило този път.
И само една добавка - с бульона от варенето става фантастичен ориз, в момента си хапвам от него - сложих и малко фиде, защото бульонът дойде в повече на количеството ориз, което се оказа, че имам у дома, сушени зеленчуци смесени, плюс повечко сушен праз и кромид лук, подправки - къри, червен пипер, куркума... и май това беше. Сигурно и с пресни зеленчуци ще стане страхотно, но нямам вкъщи в момента, следващия път.
Шунка или Gammon
Moderator: Fireball