
Значи купувам пуйка с вътрешности ако може. Тях самите ги смесвам с лук, гъби и ориз и пълня пуйката. В тенджерата, който ще ви демонстрирам след малко правя легло от кълцано кисело зеле, слагам пуйката и й правя и одеалце от кълцано кисело зеле. В матрака и одеалото от зеле има дафинов лист и черен пипер на зърна. Може малко да й убива, ама айде сега...


Самата пуйка, МИЛЕ, пека в ето това, което ми донесе баща ми от Германия преди доста години, и което е предвидено именно за големи птици:

На немски се нарича Bräter. За твое щастие, Миле, го има в Кауфланд - и там се нарича така, ама с български букви! АХАХАХАХАХАХАХАХ! Струва 30 лв.
Ако питате колко се пече - може би 4 часа на 180°C. А може би не?!



Румката вика, че домашната шпуйка струвала 120 лв. Дръжте си я! Аз купувам бразилски, щот като ги пъхна във фурната ми танцуват самба, или френски, които врътват по един менует! ХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААА!
По всичко личи, че първата седмица на работа ми се отразява пагубно!

