продукти:
1 кг кайма
1-2 кренвирша
топено сиренце-по-добре става с това, което е в черво, но и триъгълните вършат работа
1 бурканче гъбки
няколко кисели краставички
Омесвате каймата на вкус, като за пържене на кюфтета. Слагате вътре нарязаният кренвирш, топеното сиренце, нарязаните гъбки и киселите краставички. Разбърквате добре. Слагате в подходяща форма( аз ползвам йенската кръгла форма с капак), завивате с фолио и печете първо само отдолу на 180-200 градуса. Като се позапече, махате фолиото и печете и от горе. Ако искате слагате и кашкавалче отгоре накрая- моите хора много не го искат, защото ставало тежко на вкус.

Това е -бързо,лесно и вкусно. Отивам да го направя и да го снимам за да приложа и снимка по-късно.
Кате, наистина лесно звучи това. Ще го пробваме
