Форми за мъфини

Moderator: Fireball

Post Reply
Леля Зелка

Форми за мъфини

Post by Леля Зелка » Wed Dec 23, 2009 5:27 pm

Марги, простено ти е съвсем! :) Обаче дали няма да ги изядете дотогава? :lol:

Сега видях, че някой преди време е питал за хартиените формички за мъфини - същите са като металните и като силиконовите, няма разлика. Само трябва да се има предвид, че независимо какви са, трябва да се пълнят на около 2/3 - доста се надуват. Извинявам се, че отговарям след сто години, ама не бях влизала в тази темичка отдавна. :roll:

Мишанка

Re: Кулинарна тема

Post by Мишанка » Tue Dec 29, 2009 5:29 pm

Момичета, какви разкошотии сте показали! Да се похваля и аз направих малко коледни сладки - станаха горе-долу. Миле, познай скакво бяха украсени ;)! Ще сложа снимки след НГ. Намерих си чудесни формички в последния момент (преди това не ми беше до търсене) и сега си имам прекрасни мънички звездички.
Румикс, поздравления! Масата е чудна, чудна - такава една уютна, хубава!
Катринка, имах един несполучлив опит с хартиени формички за мъфини - всичко се разля и стана обща маса. Оттогава си купих стекче с алуминиеви формички за крем-карамел и слагам книжните формички в тях. Цената на алуминиевите формички е 2-3 лв за 50-тина.
Нещо съм в чуденка за Новогодишното меню :think: , но няма да мога да чета от утре нататък - така, че ще импровизирам.
Вкусна Нова година!

Post Reply