И така продукти
2 средно големи патладжана, 3-4 тиквички ( или 5-6 ) ако са от по-малките, 10-12 чушки ( колкото повече, толкова повече както казва Мечо Пух

Обелват се и се пържат тиквичките и патладжаните и се нареждат на дъното на чиния с вдигнати бордове. После се изпичат и обелват чушките, като не махате дръжките по възможност. Нареждате чушките с дръжките навън в кръг върху патладжаните и тиквичките. Накрая в мазнината, в която сте пържили патладжаните и тиквичките изсипвате предварително нарязаните и посолени домати заедно със соса, който са пуснали и повечко босилек. Заливте така подготвеното блюдо с доматения сос и отгоре нарязвате наситно магданоза , а накрая по желание можете да добавите и няколко скилидки чесън нарязани на тънки лентички.
Оставяте в хладилник за 10-12 часа ( най-трудната част, че не се опазва лесно).
Сервира се студено, със сиренце или тънки мръвки е невероятна лятна вечеря

Ето ви и картинки от работния процес http://family.webshots.com/album/578192443sAdrxw