Цветарство и градинарство
Moderator: Fireball
Re: Цветарство и градинарство
Вики, идеално си се справила. Няма смисъл да местиш фалчето сутрин и вечер. Тези 21 градуса са му екстра. Сега му трябва торене през поливане и светлина. И се надяваме скоро да започне да образува нов цветонос. 

- hristina21
Вики,
Нищо повече не му трябва,само време,за да му се радваш отново 

Животът е като огледало-усмихнеш ли му се,той ще ти отвърне със същото
- @viktoriqna@
Хрис , аз фейс може да нямам ама влезнах през една приятелка специално да разгледам балийските снимкиhristina21 wrote: Моят цветарник е почти същият,но Пилето ми махна пръчките в кръгчетата,за да мога да си слагам кашпите,иначе,не е много удобен,понеже не е стабилен.

- @viktoriqna@
Вики , от моите двайсетина орхидейки у дома сега останаха 9-само една има цветонос с пъпки и на една е тръгнал тепърва да расте , две орхидки занесох за проба в офиса - и двете са напъпили
, скоро ще цъфнат , може тях да покажа , едната даже май е от мини орхитата , които сама съм разсаждала , че даже два разсада подарих и на приятелки.Иначе тъжната ми равносметка е ,че тая зима ми загинаха 4 -5 орхидеи-както си вървят добре , изведнъж почват да съхнат и опадват листата , цветонос както е тръгнал - изсъхва , странна работа - всички растения гледам при еднакви условия
От чуждоземния ни офис обаче ги морят още по -бързо
и вече ми пратиха няколко орхидеи да спасявам , те пък не разбирам как го правят, при все че според техните сериали по тв-то , орхидеята там е национално растение 

- hristina21
Даре, ряза ги с клещи една по една,да. Отвори си работа,ама никъде не продават без тези пръчки. Ааа,Балийските снимки още ги няма,че лапо е на ремонт,а всичко е качено на него и стигнахме само до Сингапур.
Вики, понаснимах малко орхита,ама,съм с новия лаптоп за фирмата,на който не е качено нищо и ще стане,като ми оправят моя си...кой знае кога
Вики, понаснимах малко орхита,ама,съм с новия лаптоп за фирмата,на който не е качено нищо и ще стане,като ми оправят моя си...кой знае кога

- @viktoriqna@
Новата ми орхидея:
Двете ми орхидеи: Най-малката не съм я снимала сега.
Цвета и е жълто-зелен ...
Двете ми орхидеи: Най-малката не съм я снимала сега.
Вики, много е сладка, супер! И аз имам зеленикава, но с розова устна.

- hristina21
Ето малко актуални снимки на цъфтящите орхита вкъщи

Червената катлейка ми е любимка-тя ми е новичка и цъфти за първи път