Само за хаймани!
Moderator: Fireball
- hristina21
Re: Само за хаймани!
Ааа, и аз тогава се разкарвам-бях разбарала,че ще си включваме тук и други места,които са ни харесали
Last edited by hristina21 on Fri Jan 21, 2011 10:59 am, edited 1 time in total.
Животът е като огледало-усмихнеш ли му се,той ще ти отвърне със същото
Аз предлагам първо да се видим кой ще ходи на Катарино от 1 април, за да знае Маргаритка какво приблизително да резервира! Пък после да го мислим за някъде другаде и да си даваме идеи по-конкретно, според решението кога отново да се съберем, понеже на Катарино сме си изкарали страхотно
Ок, Руми..., щом такава е идеята... махнах си предложението за преди 1ви април... Ние ако ще идваме, няма нужда да ангажираме Мариетка да ни включва в бройката за резервация. Сами ще си я направим. Така че оставям ви да се уточнявате.
- Margaritka
Е защо???Петя wrote:Ок, Руми..., щом такава е идеята... махнах си предложението за преди 1ви април... Ние ако ще идваме, няма нужда да ангажираме Мариетка да ни включва в бройката за резервация. Сами ще си я направим. Така че оставям ви да се уточнявате.
Аз по принцип ще направя резервация за всички, които изявят желание да дойдат - хем за тях ще е по-лесно, хем за хотела... Но пък ако искаш резервирайте за вас отделно.
Марги, причината е в това, че ние обичкновено имаме намаление, тъй като сме редовни, а понякога взимаме пакети с голф, затова прави резервацията за останалите, нас не ни мисли.
- Margaritka
Май изтича срокът за регистрация на пътниците и за съжаление ние няма да сме на борда Много са ми объркани плановете за следващите три месеца и пътуване на 600км от Варна не мога да си позволя да планирам... Уфффф...
"Tук сме за да си помагаме един на друг да преминем през това нещо, каквото и да е то"
- milly vanilly
Мацки, тука съм в голяма дилема
Не ми се ще да отнема Николетка , дори и за ден от нашите Те я чакат с Огромно нетърпение .... Пък аз да се литна на някъде си . И без това 10 дни са нищо ....ей така ще хвръкнат
Ще гажете да ги взема , ДА ама нашите не искат . Особено баща ми Отрязаме :- Ходи си , къде си искаш ! АЗ съм стар човек , пенсионер ....никъде нема да ти ходя
Той си е такъв де, аз друго не очаквах . Майка ми , по-мога да я навия , но без баща ми ...и да го оставиме сам ....
Оффф, много ми е скапано ....
Явно времето ни притиска, и ще трябва да се прави резервация , но аз не мога да дам все още категоричен отговор
Мисля по въпроса ....
Има надежда ....да видим .Опитвам се да ги убедя , за сега неуспешно де .
Оф, не ми се ще да ги лишавам от присъствието на Никол , дори за миг .... Пък е малка да я оставя , и сама да дойда Тя без мен , няма да заспи , и въобще .... как и да го мисля , за сега . Ох, не знам
Не ми се ще да отнема Николетка , дори и за ден от нашите Те я чакат с Огромно нетърпение .... Пък аз да се литна на някъде си . И без това 10 дни са нищо ....ей така ще хвръкнат
Ще гажете да ги взема , ДА ама нашите не искат . Особено баща ми Отрязаме :- Ходи си , къде си искаш ! АЗ съм стар човек , пенсионер ....никъде нема да ти ходя
Той си е такъв де, аз друго не очаквах . Майка ми , по-мога да я навия , но без баща ми ...и да го оставиме сам ....
Оффф, много ми е скапано ....
Явно времето ни притиска, и ще трябва да се прави резервация , но аз не мога да дам все още категоричен отговор
Мисля по въпроса ....
Има надежда ....да видим .Опитвам се да ги убедя , за сега неуспешно де .
Оф, не ми се ще да ги лишавам от присъствието на Никол , дори за миг .... Пък е малка да я оставя , и сама да дойда Тя без мен , няма да заспи , и въобще .... как и да го мисля , за сега . Ох, не знам
Адашке, гледай си мама и тати. Ние с теб и Николетка ще се видим. Недей да се двоумиш и триумиш. Гушай родителското тЕло и им се радвай.
It's a small world after all
Ванилка, не е настанал никакъв зор за резервацията. Имаш поне 1 месец, ако не и повече, да мислиш. Така че, споко. Според мен, вземи майка ти и Никол, и елате. И на майка ти ще й хареса, а пък е само за 2 дни, нищо работа. Мъчно ми стана като те прочетох и усетих какво дълбоко чувство на вина изпитваш... Няма нужда, миличка! Ще има време и вашите да се порадват на Николетка, и ние да си видим с теб, ако решиш да не идвате на Катарино, ние ще дойдем, така че... не си товари главицата с напрегнатости, а очаквай едно много приятно прекарване с дъщеричката ти в България.