Плодолечението

Moderator: Fireball

rumix

Re: Плодолечението

Post by rumix » Fri Jan 16, 2015 8:48 am

Даре, нямам специално меню.
Едно приятелче, което е фитнес-инструктор и с който ще тренирам от другия месец така ме посъветва. Първо да спазвам режим и от другия месец в залата при него. Та какво ми каза да правя: сутрин веднага като стана плод- но само ябълка или грейпфрут. ( Аз пък си включих и киви, щото имаме домашно, да не стане зян :mrgreen: , пък и е добре за стегнатия ми стомах). После ме кара да закусвам 40 гр. овесени ядки в чаша мляко ( прясно или кисело- 1,5 %)+ 1 л. мед, но аз не го ям това. И плода едва изяждам сутрин толкова рано... не обичам да закусвам. Затова пък си вземам чаена лъжичка мед с чая в офиса. На обяд салата ( може всякакви зеленчуци, без домати) със 120 гр печено или варено месо ( пилешко, телешко, риба), всичко обилно полято с лимон. Следобяд - мин. 3 часа след обядването, 40 гр. сурови ядки (орехи или бадеми). И тях ги пропускам, ако съм обядвала хубаво. :mrgreen: Вечеря, не по-късно от 19 ч. пак салата със 120 гр. месо + 1 яйце :crazy: Тук предпочитам само яйце със зелена салата, щото месо вече съм яла на обяд.
Хватката обаче е в безсолното! Никаква сол! Нито на салатите, нито на месото и яйцата! Вчера в заведението долу си позволих да хапна половин скумрия печена на тава ( която бе посолена разбира се) Ами днес резултата ми е доста по-блед от първите дни :evil: Та за целта си нося всичко от нас, за да не ям солено в заведението. От салатите наблягам на зеле с морков, айсберг, марули с много зелен лук, краставици. И другото много важно е водата. Навила съм си аларма на всеки час и пия по 1 чаша вода със стиснато лимонче в нея.Та за деня да се събере 2- 2,5 л.
Ми това е! Ако искаш! :mrgreen: :lol:

rumix

Post by rumix » Mon Jan 26, 2015 3:20 pm

Такаааааа... позабравих да пиша до къде съм с минусите по дни в по-предния ми пост :twisted: Затова тук да кажа резултата до момента: от както почнах на зеленчуци съм - 5 кг. Ако броим пък от 5-ти януари, когато почнах плодове съм общо - 6 кг. :mrgreen: И тази седмица на същия режим и в понеделник на фитнес.... Да видим ще ли съм сериозна :twisted:

Margaritka

Post by Margaritka » Thu Feb 05, 2015 9:01 pm

На 27-ми януари се изтеглих след десет дни "нищонеправене" и бях 55,6 кг.
Днес съм 55,1 кг след същото "нищонеправене".

Мисля, че най-после се случи това, което очаквах от една година насам, след като успешно удържах фронта през нея: заживях с ритъма и количествата храна отпреди 10-ина години. :thumbup:
ImageImageImageImage

dara26

Post by dara26 » Thu Feb 12, 2015 6:56 pm

Отдавна съм се наканила да се запозная със суровоядството и този блог ме впечатли http://www.zemianazaem.com/rawliving Слагам го тук на сигурно място и ще обследвам най-обстойно ;)
Image

Post Reply