Слабост и красота

Moderator: Fireball

Danita

Re: Слабост и красота

Post by Danita » Tue May 01, 2012 2:09 pm

Яйца -може желателно варени най-вече белтъка ,жълтъците за мен и за Пинки. Може и печени без мазнина на тигана с една голяма салата си е голямо наяждане.
Правя ориза със задушени зеленчуци (варени или от консерва ) като салата и овкусявам с сока на лимон , сол малко и олио (зехтин) от тези по малко.
Спаначена супа . спанак с ориз изобщо тези зелените листенца по много с малко мазнина...
Много чесън ( вечер :P ) например таратора слагам 2 главички и 1-2 зелен ,защото съдържал нещо си ,което убива глада и те държи сит ..
Нещата са от този сорт хапва по малко ,но на често през 3-4 часа де салатка ,де плод ,а за основните са задължителни в най-ниско калоричен вид.

Това го започна един колега първо той свали 15 кг ,но за да се стегне фигурата Цецко си сложи и спортна програма...за стягане да не увисва кожата :thumbup: .Тренировките са му по интензивни напоследък , макар че и работата е физически изтощителна ,но човек с времето започва да се кефи на постиженията си и да се самонавива...започна да говори за отказване и на цигарите ,макар че несъзнателно ги намали постепенно.

Тъй като повечето сте заети мами ,а времето е кът може да започнете с упражнения от сайтове. Аз ги правя в къщи ,но едно тичане ако може да вмъкнете някъде няма да е излишно (като начало 1 -2 пъти седмично) като проблемните зони опаковайте с найлон или пликове (талия, бедра) много пот се лее от там.Ако има време фитнес ,но не каквото ви дойде да се мятате там хем безцелно ,хем безинтересно . Един път в седмицата за крака, за корем и общо ....поне 2 пъти яка тренировка ...яка ,яка по 1 час...повтарящи се упражнения и това ще обясня ако някой се интересува....

Специално за Пинки ...И аз съм като теб и да ти призная ,когато съм забременявала все след качване на килограми ставаше (може и да съм си внушила ама факт). Ние с тебе лапаме здраво в началото ако ядеш 2 филии със зор (като мен) третата на сила бял хляб ...сладко не обичам , но хапвам ...препоръчвам ти баклава , боза , попарка с мляко и захар...месото да ти е тлъстичко ...кроасани обичам лапах по един след закуската ...така се добрах миналата година до 54 кг и се чувствах страхотно...после на работа свалих много кила и едвам удържах 45-47 през зимата ...сега нагъвам по старата процедура и съм точно закрепени 50...вече не ми се вие свят и подобни. Правя си упражнения за корем и някой по лесни за крака ...тичам ,но джогинг за раздвижване просто ....обещавам ти 5 кила за 2 месеца :)

Вече знам и тайната съставка на всяка диета било на горе или на долу...казва се ПОСТОЯНСТВО!!! Е това е истината! Пак ще пиша тук може и някоя рецепта да сложа за храната дано съм полезна и дерзайте!
Криси- моето голямо момче! (27.07.1994) :)

dara26

Post by dara26 » Fri May 18, 2012 3:23 pm

http://www.acaiverde.com/Default.aspx
Някой нещо за това да каже?!?
Image

lenny

Post by lenny » Sat May 19, 2012 12:27 pm

Даринда - не мисли подобни оферти. Риска за здравето е много по-голям от слдващия номер дънки :thumbup:
Не е като да не съм посягала и към химии за тази цел :oops: слава богу на време се усетих, че първо ми вредят - второ като се разтърсих из нета попаднах на доста страховита информация.
Единственото, което мога да препоръчам е да се открие собствен ритъм и режим на хранене в това отношение не сперам да препоръчвам 90 дневната диета ( нека името не ви подвежда - това си е точно хранителен режим), както и системата -60 и за двете има купища информация и редовни теми в бг-мамата.
Сега съм на 90дневната и до тук съм свалила 3 кг за 29 дни, което е доста приятен резултат - няма глад, няма лишения (трайни) от никакъв вид продукти и най-вече свикваш на дисциплина в храненето. :yahoo:
Image
Един за всички, всички за един!!!

dara26

Post by dara26 » Mon May 21, 2012 11:54 am

Лени , :yahoo: ! Ама не питам за мен , душицо , за мен не бих си и помислила - шефката ми от Турция ме запита дали съм чувала нещо за това и ако мога да й проуча отзиви.Ще й пратя директно хранителните диети , ама те искат хем здраво да папакат и ако може химията да ги втали :roll:
Image

@viktoriqna@

Post by @viktoriqna@ » Thu Sep 27, 2012 11:06 am

101 диети в този сайт:

http://www.evropea.com/medicina/populyarni-dieti.html
Image

Image

gala03

Post by gala03 » Sat Dec 01, 2012 3:20 pm

ето едно практично приложение на корите на банана, което ми е убягнало:

http://www.prekrasna.bg/barz-elementare ... -usloviya/

Ще пробвам и ще споделя резултата :thumbup:
Няма наваксани мигове, има само пропуснати такива...

Post Reply