Правя ориза със задушени зеленчуци (варени или от консерва ) като салата и овкусявам с сока на лимон , сол малко и олио (зехтин) от тези по малко.
Спаначена супа . спанак с ориз изобщо тези зелените листенца по много с малко мазнина...
Много чесън ( вечер

Нещата са от този сорт хапва по малко ,но на често през 3-4 часа де салатка ,де плод ,а за основните са задължителни в най-ниско калоричен вид.
Това го започна един колега първо той свали 15 кг ,но за да се стегне фигурата Цецко си сложи и спортна програма...за стягане да не увисва кожата

Тъй като повечето сте заети мами ,а времето е кът може да започнете с упражнения от сайтове. Аз ги правя в къщи ,но едно тичане ако може да вмъкнете някъде няма да е излишно (като начало 1 -2 пъти седмично) като проблемните зони опаковайте с найлон или пликове (талия, бедра) много пот се лее от там.Ако има време фитнес ,но не каквото ви дойде да се мятате там хем безцелно ,хем безинтересно . Един път в седмицата за крака, за корем и общо ....поне 2 пъти яка тренировка ...яка ,яка по 1 час...повтарящи се упражнения и това ще обясня ако някой се интересува....
Специално за Пинки ...И аз съм като теб и да ти призная ,когато съм забременявала все след качване на килограми ставаше (може и да съм си внушила ама факт). Ние с тебе лапаме здраво в началото ако ядеш 2 филии със зор (като мен) третата на сила бял хляб ...сладко не обичам , но хапвам ...препоръчвам ти баклава , боза , попарка с мляко и захар...месото да ти е тлъстичко ...кроасани обичам лапах по един след закуската ...така се добрах миналата година до 54 кг и се чувствах страхотно...после на работа свалих много кила и едвам удържах 45-47 през зимата ...сега нагъвам по старата процедура и съм точно закрепени 50...вече не ми се вие свят и подобни. Правя си упражнения за корем и някой по лесни за крака ...тичам ,но джогинг за раздвижване просто ....обещавам ти 5 кила за 2 месеца

Вече знам и тайната съставка на всяка диета било на горе или на долу...казва се ПОСТОЯНСТВО!!! Е това е истината! Пак ще пиша тук може и някоя рецепта да сложа за храната дано съм полезна и дерзайте!