Мислех дали няма да е спам ,ако поместя менюто си тук , дали няма да ви раздразня - вие на плодове , аз на месце и салати

, но пък и в моето има плодове

, пък и може да го ползвате после след плодолечението и захранването, ако ви хареса за режим на хранене , към който да се придържате. Изпробвала съм този начин хранене/дори диета не го наричам/ , много е ефикасен , не се гладува , даже напротив - неусетно идва време на следващо и следващо хапване и така....Давала съм и на други хора това меню ,да не ви казвам пък хора с воля по-голяма от моята за какви резултати става въпрос

Хубавото е , че точно така описано го правиш две , максимум три седмици , после ти става навик да се придържаш около този режим.Това ,което ще променя е вида на салатите според сезона /това съм запомнила от д-р Емилова/ ,та сега ще се възползвам от обожаваните от мен стъргани салати- цвекло , ряпа , дайкини , моркови.......Също така смятам да започвам деня с чаша топла вода с половин изцеден лимон-страааашен диуретик , имаш чуство, че до обед вече си свалил половин кило

.Та ето го "май меню"

:
Ден 1
Хр.1 250мл.кисело мляко+1 банан +кафе
Хр.2 150гр.пиле+салата /домати и краставици/
Хр.3 1 киви +1 кафе
Хр.4 100гр.пиле +салата с ябълков оцет
Ден 2
Хр.1 50гр.ядки +250гр.кисело мляко +1 кафе
Хр.2 100гр.риба тон +100гр.варен картоф
Хр.3 плодова салата + кафе
Хр.4 100гр.риба тон +2 домата
Ден3
Хр.1 250гр.кисело мляко +плодова салата + кафе
Хр.2 150гр.извара +салата /домати и краставици/
Хр.3 100гр.извара +2 домата +киви
Хр.4 салата /зеле и моркови/
Ден 4
Хр.1 150гр.извара +3 филийки бонус +кафе
Хр.2 100гр.пиле+50гр.ориз +1 грейпфурт
Хр.3 100гр.пиле + салата /зеле и моркови/ + 1 лимон
Хр.4 салата + 3 пръчици ролца от раци
Ден 5
Хр.1 4 ролца от раци + 2 домата + 2 филийки + 1 кафе
Хр.2 100гр. телешко + 100гр. картофи + 1 лимон
Хр.3 100гр.телешко + салата + 1 лимон
Хр.4 салата + 1 лимон
Без алкохол , захар , сметана , мед ! за пиене вода -2,5-3л на ден , ядене през 3-4 часа