Бърза и лесна е , бих казала и вкусна

- няма печене , няма белене...после само мажеш филиите , дет се вика лютеница за правене при градски условия
ПРОДУКТИ
6 кг
червени чушки
600 мл олио
600 мл оцет
300 гр захар
сол навкус
черен пипер на вкус
800 гр доматена паста / купувам от магазина , може и да си направите ако имате огромно количество домати в наличност/
ПРИГОТВЯНЕ
Чушките /задължително червени/ се нарязват точно на четири парчета , може и само на две

Слагат се да врят заедно за час и тридесет минути чушките , олиото , оцета и захарта.След това се прекарват през машинка или дори гевгир да им паднат люспите- лесно е .Смесват се с доматената паста , солта и черния пипер и се насипва в бурканчета.Бурканчетата се кипват 10-15 мин. Това е
Ако на някой се струва съмнителна рецептата , може да си направи и половин дозичка

....