Чабата Аква

Moderator: Fireball

Post Reply
User avatar
aqua_soul
Posts: 61
Joined: Mon Jan 18, 2010 9:27 pm

Чабата Аква

Post by aqua_soul » Tue Feb 02, 2010 5:30 pm

4 чаши брашно ( може 3 части бяло и една част тъмно)
1/4 ч.л мая (ползвам суха на д-р Йоткер)
2 ч.ч. гореща вода
1 и 1/2 ч.л. сол

Всичко се обърква в купа , до хомогенна смес.Покрива сеи се оставя да втаса на стайна температура (18-19 градуса , при мен в коридора) 18 часа.Пак се разбърква и се изсипва с намаслена тава поръсена с царевично брашно. Оформя се, пак се покрива и втасва още 2 часа.Пече се на загрята фурна на 220 градуса.

Какъв в проблема с терморегулатора не разбрах? Просто намаляш градусите smiliesSet1055

Post Reply