Миле, Адунка има много данни - и гимнастика би могла да играе ( това май също го имаха там за момичетата), но народните танци са супер идея, особено ако някой се занимава с деца - мога да препоръчам до Английската гимназия има школа Фолклорика май се казваше - Евелина Павлова се занимава с децата - много е добра!
Иначе в переспектива и с атлетика би могла да се занимава.
Спорта - начин на живот
Moderator: Fireball
Re: Спорта - начин на живот
Здравейте и от мен в тази темичка. Като една бивша спортистка искам да ви споделя ,че в детството ми със спорта са свързани много преживявания...тогава тренирах лека атлетика и бях доста добре
.Освен ,че ми даваше много емоции при ходенето на състезания, всяка тренировка ме зареждаше с енергия и определено се чувствах отлично и като здраве.Не съм употребявала никакви добавки и каквито и да е подобни.Доста години танцувах и модерен балет...страхотия беше...имахме и концерти пак емоции...Та за Адинката моето предложение е точно това...модерен балет , а също и спортни танци.Мисля ,че са много подходящи за момиченце , защото освен като спорт придават финес на движенията и грация.Работата в колектив също не е за пренебрегване...на мен ми харесваше много може и на нея да и хареса.
В момента за любителски занимания препоръчвам и фитнеса като дебело подчертавам ,че съм категорично против използването на някакви добавки. Синът ми ходи в една зала тук близо до нас и освен ,че му харесва не виси и толкова време пред компютъра.Създаде си и що годе добър режим на хранене и ред, но все пак мисля ,че това няма да привлече Ади.
ПП: Наистина може да намериш радост в спорта...даже сега като си спомням само ме обливат приятни чувства....
В момента за любителски занимания препоръчвам и фитнеса като дебело подчертавам ,че съм категорично против използването на някакви добавки. Синът ми ходи в една зала тук близо до нас и освен ,че му харесва не виси и толкова време пред компютъра.Създаде си и що годе добър режим на хранене и ред, но все пак мисля ,че това няма да привлече Ади.
ПП: Наистина може да намериш радост в спорта...даже сега като си спомням само ме обливат приятни чувства....
Криси- моето голямо момче! (27.07.1994) 
Дани, аз също съм тренирала лека атлетика, това си е царицата на всички спортове, обожавам я.
Темата е прекрасна! Благодаря, Лени!
Записвам се с открито сърце, защото определено вярвам в нея!
Мили момичета, освен за децата, мисля, че спорта е важен и за нас самите.
Особено ако професията ни е свързана с по-заседнал начин на живот. Аз се опитвам да се поддържам в добра форма чрез йога (целогодишно) и голф (сезонно), а също и с ежедневни разходки в обедната, независимо от времето. 
Темата е прекрасна! Благодаря, Лени!
Мили момичета, освен за децата, мисля, че спорта е важен и за нас самите.
Ванхи, трябва да пишеш тук за това ,което започваш, ще има интерес със сигурност!

Криси- моето голямо момче! (27.07.1994)