Машина за хляб

Moderator: Fireball

Илче

Re: Машина за хляб

Post by Илче »

Лелее след такава агитка, просто не знам как ще удържа да не взема машината за хляб. Обаче просто няма къде да я сложа. Толкова са малки стаите и в това число кухнята, че просто не знам......Това с прахосмукачката и аз си го мечтая, но нашите дивани са ниски и няма как да влиза под тях. Та ако ми се взима такова чудо, трябва и ново обзавеждане... ;)
ImageImage
gala03

Post by gala03 »

Малиииии, Ванх, много готино това бе :thumbup: :clap: Както се казва в една наша реклама на подочистачка: "чистиш и си пеИш" :lol: Ама с това чудо наистина мога да си припявам от диванчето. ;) Че и умно-като "каталяса" само отива за презареждане на батериите :clap: Ще трябва да те чуе Дядо Коледа, няма начин просто! :thumbup: :yahoo:
Илче, спечелихме те значи за каузата ;) :yahoo:
Няма наваксани мигове, има само пропуснати такива...
Мишанка

Post by Мишанка »

Ванх, на този робот и аз съм му стар фен. Само дето по нашенско струва 3 000 пари. :roll: Стискам палци дядо Коледа да ти го подари, че за после рекламите разказват чудеса... :lol:
gala03

Post by gala03 »

Мишле, нИдей така моля те. :o Много сериозен бюджет за нашия Дядо Коледа ще трябва- че той за тези пари кола ще ми донесе :mrgreen:
Няма наваксани мигове, има само пропуснати такива...
katrinkag

Post by katrinkag »

Аз пък обичам да меся на ръка-по-хубаво ми е :oops: Пък и май по-скоро имам нужда от кола и от шофьорска книжка! :oops:
Vanhorne

Post by Vanhorne »

Мишанка wrote:Ванх, на този робот и аз съм му стар фен. Само дето по нашенско струва 3 000 пари. :roll: Стискам палци дядо Коледа да ти го подари, че за после рекламите разказват чудеса... :lol:
Ихааа гати и робота за 3000 пари, няма на Дядо Коледа да го поръчам. Тук е по- евтино, ако ще поръчваш поръчай от Амазон, там са на по- нормални цени.

Месенето на ръка е съвсем различно и има своите + и -. За пити, каквито въртят Милето, Кари и др. не може и да се сравни, но за Козунак и за омесване на тесто е незаменима.

Да, може само да меси или само да пече, това е също едно от предимствата.
smiliesSet1228 Ани ще накара всички ни да се чувстваме щастливи! Обичам това Бичме smiliesSet1228 smiliesSet1228 smiliesSet1228
Мишанка

Post by Мишанка »

Момичета, планирам една хлебопекарна наесен - тъкмо да постъкмя килограмовите запаси за зимата :mrgreen: . Притеснявам се дали ще успея да натамъня първия хляб. Ако спазвам точно дадена рецепта, това гарантира ли ми успех или зависи от партидата брашно, мая и т.н.?
Има ли рецепта за новаци, която да вади простичък, но приличен хляб? Гледах рецептите за питките, но с висша кулинария ми е рано да се захващам, че съм страшна при готварските провали :lol: .
Mileto

Post by Mileto »

Има, Мише. Ти на коя марка си се спряла?
По принцип в книжката на моята Мулинекс има рецепта за първия хляб, който домакинята ще направи - стъпка по стъпка. Много е приятно и дава увереност, че нещата ще се получат.

Като стигнеш до този момент кажи и ще се включим онлайн със съвети при правенето на първия хляб.

Трябва да намеря време тези дни да постна малко лесни рецепти за начинаещи. :thumbup:
Image It's a small world after all Image
Мишанка

Post by Мишанка »

На Филипс - препоръчват я в Мамата. Има ли добра книжка с рецепти? Какъв съм ентусиаст само, хи хи :shifty:
milly vanilly

Post by milly vanilly »

Мише, добро попадение :thumbup: Филипс е добра ;) За рецептите нема да се пУашиш :mrgreen: Те всички имат книжка с упътване и много рецепти , и всичко е описано като за 4-ти клас :mrgreen:
Image
Image Image
Post Reply