Машина за хляб
Moderator: Fireball
Re: Машина за хляб
Лелее след такава агитка, просто не знам как ще удържа да не взема машината за хляб. Обаче просто няма къде да я сложа. Толкова са малки стаите и в това число кухнята, че просто не знам......Това с прахосмукачката и аз си го мечтая, но нашите дивани са ниски и няма как да влиза под тях. Та ако ми се взима такова чудо, трябва и ново обзавеждане... 

Малиииии, Ванх, много готино това бе
Както се казва в една наша реклама на подочистачка: "чистиш и си пеИш"
Ама с това чудо наистина мога да си припявам от диванчето.
Че и умно-като "каталяса" само отива за презареждане на батериите
Ще трябва да те чуе Дядо Коледа, няма начин просто!

Илче, спечелихме те значи за каузата

Илче, спечелихме те значи за каузата
Няма наваксани мигове, има само пропуснати такива...
Ванх, на този робот и аз съм му стар фен. Само дето по нашенско струва 3 000 пари.
Стискам палци дядо Коледа да ти го подари, че за после рекламите разказват чудеса... 
Мишле, нИдей така моля те.
Много сериозен бюджет за нашия Дядо Коледа ще трябва- че той за тези пари кола ще ми донесе 
Няма наваксани мигове, има само пропуснати такива...
Аз пък обичам да меся на ръка-по-хубаво ми е
Пък и май по-скоро имам нужда от кола и от шофьорска книжка! 
Ихааа гати и робота за 3000 пари, няма на Дядо Коледа да го поръчам. Тук е по- евтино, ако ще поръчваш поръчай от Амазон, там са на по- нормални цени.Мишанка wrote:Ванх, на този робот и аз съм му стар фен. Само дето по нашенско струва 3 000 пари.Стискам палци дядо Коледа да ти го подари, че за после рекламите разказват чудеса...
Месенето на ръка е съвсем различно и има своите + и -. За пити, каквито въртят Милето, Кари и др. не може и да се сравни, но за Козунак и за омесване на тесто е незаменима.
Да, може само да меси или само да пече, това е също едно от предимствата.
Момичета, планирам една хлебопекарна наесен - тъкмо да постъкмя килограмовите запаси за зимата
. Притеснявам се дали ще успея да натамъня първия хляб. Ако спазвам точно дадена рецепта, това гарантира ли ми успех или зависи от партидата брашно, мая и т.н.?
Има ли рецепта за новаци, която да вади простичък, но приличен хляб? Гледах рецептите за питките, но с висша кулинария ми е рано да се захващам, че съм страшна при готварските провали
.
Има ли рецепта за новаци, която да вади простичък, но приличен хляб? Гледах рецептите за питките, но с висша кулинария ми е рано да се захващам, че съм страшна при готварските провали
Има, Мише. Ти на коя марка си се спряла?
По принцип в книжката на моята Мулинекс има рецепта за първия хляб, който домакинята ще направи - стъпка по стъпка. Много е приятно и дава увереност, че нещата ще се получат.
Като стигнеш до този момент кажи и ще се включим онлайн със съвети при правенето на първия хляб.
Трябва да намеря време тези дни да постна малко лесни рецепти за начинаещи.
По принцип в книжката на моята Мулинекс има рецепта за първия хляб, който домакинята ще направи - стъпка по стъпка. Много е приятно и дава увереност, че нещата ще се получат.
Като стигнеш до този момент кажи и ще се включим онлайн със съвети при правенето на първия хляб.
Трябва да намеря време тези дни да постна малко лесни рецепти за начинаещи.
It's a small world after all 
На Филипс - препоръчват я в Мамата. Има ли добра книжка с рецепти? Какъв съм ентусиаст само, хи хи 
- milly vanilly
Мише, добро попадение
Филипс е добра
За рецептите нема да се пУашиш
Те всички имат книжка с упътване и много рецепти , и всичко е описано като за 4-ти клас