Слабост и красота

Moderator: Fireball

gala03

Re: Слабост и красота

Post by gala03 »

Марги, единият вариант на диетата е този:
http://krasota-doris.blogspot.com/2009/ ... st_14.html

а другият, за който четох, е този:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=175423

Вие коя правите, защото с тази първата имам чувството,че ще умра от глад :roll: Почвам от утре, да видим как ще се движа до събота, когато съм на осмомартенския банкет ;) :daisy:
Няма наваксани мигове, има само пропуснати такива...
Margaritka

Post by Margaritka »

ОООО, Галееее, оределено правим първата, екстремната или така нареченото Чудо! :mrgreen:
Че то ако направя втората имам чувството, че ще се охраня още повече! :lol: Макар че чета, че има много добър резултат при писалите в темата мацки и ако решиш и ти да я приложиш ще ми бъде много любопитно дали наистина ще се получи! :thumbup:
ImageImageImageImage
rumix

Post by rumix »

Хайде и аз да се включа, тъй като Ети ме е разконспирирала. Малко ме е срам, щото я почнах заедно с тях с Лени, но на 1-ви съгреших на вечерята и реших, че я почвам от начало от 2-ри март. Но освен диетата, реших че ще включа и Бодислим. И понеже ми е малко скоро, след 1 седмица ще мога да пиша тук дали съм доволна :D :mrgreen: Но Гале, някъде в началото на тая тема сме писали с Ети, аз преди 4 г я правих така с комбинация на Бодислим и свалих 9 кг за 2 седмици. И по твоя въпрос- правя чудото. Другото е много ядене... :mrgreen:
gala03

Post by gala03 »

Ясна е работата-ще се прави "чудото" :thumbup: Горе-долу 10 килограма трябва да сваля, дано успея,че да не се изчервявам като се видим след някой друг месец на "Градина" ;) :yahoo: :yahoo:
rumix

Post by rumix »

Давай Галче, с теб сме! Успех! :yahoo: :daisy: Пък споделяй тука, ако имаш трудности и ние ще помагаме!
Margaritka

Post by Margaritka »

Така. То да се чуди да се смее ли или да плаче човек, ама аз много повече съм свикнала с първото, така че да се посмеем заедно! :lol:

Иронията е пълна: за цяла седмица на японската диета съм отслабнала тоно 1,7 кг! Да, определено звучи много обезкуражаващо, но аз ще си я продължа поне до края на тази седмица. Ако не за друго, то поне защото съм убедена, че се изчиства добре организмът и се възпитава волята. :thumbup:
Освен това вече почва да ме гони любопитство: колко малко мога да сваля с японската диета за 2 или 3 седмици? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХ :mrgreen: smiliesSet1030
ImageImageImageImage
rumix

Post by rumix »

Ох, Еткаааааа :lol: :lol: :lol: Ама няма да плачем пък....
Аз пък съм доволна за сега. Въпреки издънката посред диетата, я почнах отначало и за 4 дни съм - 3 кг :mrgreen: :P Е вярно, че на фона на 90, тия -3 никъде не се виждат, ама на мене ми е кеф и продължавам! :daisy:
Гале, как си тая вечер?
Мелани

Post by Мелани »

тц тц тц, айде на късмет да ви е японки Image

Аз се боря да удържа положението след февруари.
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Image
lenny

Post by lenny »

:oops: да се появя и тук
На фона на тези резултати да ви кажа мога значи и аз да споделя - за първата седмица, с едно дребно прегрешение свалих 3 килца. Сега съм обаче кратка творческа почивка :mrgreen: :lol: щот то иначе ще взема да изчезна санким - но днес и в четвъртък имам ангажименти, при които няма как да не хапна, затова реших, че втората седмица ще я правя от 9.03. Пък там дори и 1 килце да сваля си е кяр. Само се моля сега да запазя това, което до тук съм реализирала.
Галееее, Гале и ний за едни 10 килца се борим *****му
Image
Един за всички, всички за един!!!
gala03

Post by gala03 »

Днес въобще не ми е смешно, направо ми се реве :mrgreen: Пети ден ми е, т.е. няма да се вечеря. Резултатът ми е -4 кг. :thumbup:
По съвет на приятел продължавам с хрупането на моркови между така наречените хранения :mrgreen: Вярно калява волята и не знам дали ще направя и втората седмица :roll: :roll:
Post Reply