Ех, да си дойдем на думата
Лени, чудесна идея е тази темичка

Ох, и аз съм от тези, дето стъпват на кантара със затворени очи
Никога не съм била много слаба, даже по-скоро "сочна"

си е най-точното определение. При мен май е ген

Е, ген, ген... ама имах страшен период, в който кантарчето събираше поглед като му се кача. И се чувствах ужасно зле. Преди 2 години реших да се взема в ръце

Аз така попаднах и в мамата де- покрай търсенето на начин да се отърва от килцата. Направих една диета, която открих във форума- ориз, пиле и ябълки (които аз заместих с мляко, че много ми остъргваха стомаха тия ябълки). И за около седмица свалих 4-5 килограма. То си беше нищо на фона на това, което трябваше да сваля, но се оказа страхотен начален тласък за мен. Не пазих повече диети. Просто намалих количеството храна, което приемах вечер- на мен това си ми е най-големия проблем. През деня не ям, ама вечер съм като Ламята Спаска

И така за около 6-7 месеца свалих 19кг. Чувствах се като бял човек- лека и здрава. За самочувствието няма смисъл да споменавам

Смених гардероба...абе нов човек. Задържах ги близо година тези килограми. После започнах да се поотпускам. Преди операцията през лятото бях качила 5-6 от свалените 19. След операцията свалих 3-4. Обаче сега... за 6 месеца си наваксах доста. И пак от лош режим на хранене. Е, и защото спрях цигарите- вече почти 8 месеца не пуша. Знам, че това ми се отразява на всичко. Тежат гадините и съм твърдо решена пак да приложа онзи мой режим на хранене. Хубавото е, че Щур ме подкрепя (пък и той има да сваля някое килце

) и заедно дерзаем. Не мога да кажа, че не се движа, но не е с такива темпове, каквито ми се иска. Щур ми подари за рождения ден велоергометър

(аз се направих, че съм възмутена

) А сега и с ваша подкрепа съм сигурна, че пак ще успея. А и знам, че това малко или много е важно за бебеправенето. Хич не чакам да минат празниците- вече малко по малко започнах да си настройвам организма
Така че с тази прелюдия

исках да кажа- СТРАХОТНА ТЕМИЧКА! С ВАС СЪМ!
ДА ЗАПОЧВАМЕ–Е–Е–Е
А ПОСЛЕ...