А и като имам и вашата подкрепа! Направо цъфнАх!
Слабост и красота
Moderator: Fireball
Re: Слабост и красота
Този път и аз си вярвам. А това е много важно.
It's a small world after all 
Добре де, два месеца гледам съм задържала килограмите, които свалих....ама що пък да не тръгнат надолу още...нещо трябва да поизмисля
Мелче, колко си свалила? И как се храниш в момента? Да измислим какво да се промени. 
Миле в момента в който смених режима си и малко се поограничих свалих 4 кг. Не мога да премина на драстична диета защото това ще спре и малкото кърма която е останала.Е и покрай всички нерви напоследък си похапвам сладко повече. Хубавото е че съм ги задържала. Сега доброто е, че като изляза със Стефи поне 3-4 часа непрекъснато вървя. Сядам за по малко тук там. Ще се чувствам добре ако сваля бавно 28кг. Знам че е голяма цифра, но не е за утре. Спорт ще мога да включа когато се върнем в Сф живи и здрави. Само дето се чудя какъв вариант за хранене да избера.
Мели, браво! И да ти кажа по-добре по-бавно да се свалят тези килограми, за да не е краткотрайно.
Важното е сега кърмата да не намалява.
Можеш да вземеш някои отправни точки от моята диета да пробваш няколко седмици и да видиш дали при теб ще има ефект, независимо, че не спазваш на 100%.
- закусваш всичко, каквото си обичаш без ограничения; закуската е добре да е скоро след ставането, а не примерно ставаш в 7, закусваш в 10 часа
- при обяда гледаш да избягваш хляба и ако ядеш все пак месо с картофи, картофите да не са много
- вечерята предполагам няма да можеш да я правиш много ранна, но там ако се опиташ да не ядеш никакъв хляб, макарони, картофи; можеш ли да вечеряш в 19 часа или ти е рано?
- между храненията да няма похапвания
- след вечерята никакви други храни
- течности много в неограничени количества

Важното е сега кърмата да не намалява.
Можеш да вземеш някои отправни точки от моята диета да пробваш няколко седмици и да видиш дали при теб ще има ефект, независимо, че не спазваш на 100%.
- закусваш всичко, каквото си обичаш без ограничения; закуската е добре да е скоро след ставането, а не примерно ставаш в 7, закусваш в 10 часа
- при обяда гледаш да избягваш хляба и ако ядеш все пак месо с картофи, картофите да не са много
- вечерята предполагам няма да можеш да я правиш много ранна, но там ако се опиташ да не ядеш никакъв хляб, макарони, картофи; можеш ли да вечеряш в 19 часа или ти е рано?
- между храненията да няма похапвания
- след вечерята никакви други храни
- течности много в неограничени количества
Миле, не ми звучи никак неизпълнимо!
А сладкото къде е в цялата картинка, че трудно му устоявам
-преди обяд или следобяд мога да ям парче торта или шоколад 
Няма наваксани мигове, има само пропуснати такива...
Браво Мелчо, браво Миле!
Гале, до колкото знам от Милето- сладичкото и тестеното са на закуска

Гале, до колкото знам от Милето- сладичкото и тестеното са на закуска
О.К.
Ще почна от утре и след две седмици ще споделя резултата
Че ми писнА да не мога да се въздържам от нищо вкусно, а после се тюхкам и вайкам 'що съм си 65 килограма
Явно няма да стана от само себе си 55, както беше след раждането на Ивка
Ще трябва да покажа малко воля и овчи
инат 
Ще почна от утре и след две седмици ще споделя резултата
Че ми писнА да не мога да се въздържам от нищо вкусно, а после се тюхкам и вайкам 'що съм си 65 килограма
Ще трябва да покажа малко воля и овчи
Няма наваксани мигове, има само пропуснати такива...
Гале, много ще се радвам, ако се похвалиш.
Да, сладко може на закуска.
Стриктното спазване на системата, по която аз отслабвам, означава:
- може сладко и тестено, но само сутрин
- на обяд не може хляб и картофи, царевица с месо, не може боб с месо.
- на обяд може месо със зеленчуци , месо със салата, месо с ориз, друга комбинация - боб супа или леща със салата , зеленчуци
- вечерята до 18 часа.
- при нея има варианти за ядене:
* или само месо, здравословно сготвено
* или няколко сварени яйца
* плод и зеленчук
* плод и кисело мляко
* ......
Но това е стриктния вариант, на Мели й описах нещо по-олекотено, за да е и по-изпълнимо.
Според мен дори и малка промяна в начина на хранене би дала резултат.
Да, сладко може на закуска.
Стриктното спазване на системата, по която аз отслабвам, означава:
- може сладко и тестено, но само сутрин
- на обяд не може хляб и картофи, царевица с месо, не може боб с месо.
- на обяд може месо със зеленчуци , месо със салата, месо с ориз, друга комбинация - боб супа или леща със салата , зеленчуци
- вечерята до 18 часа.
- при нея има варианти за ядене:
* или само месо, здравословно сготвено
* или няколко сварени яйца
* плод и зеленчук
* плод и кисело мляко
* ......
Но това е стриктния вариант, на Мели й описах нещо по-олекотено, за да е и по-изпълнимо.
Според мен дори и малка промяна в начина на хранене би дала резултат.