Руми
Слабост и красота
Moderator: Fireball
Re: Слабост и красота
Миле благодаря
Реално напоследък не ям хляб.Проблема е сладкото и ще опитам да е до обяд.Даже мислех да си пиша какво изяждам, но си останах с мисленето
Закуската ми напоследък е попара точно като на Стефи без захар ,само сухар - това ми е единственото тесто.Гале
започваме ли?
Руми
ти стискай палци пък 
Руми
Точно така, Мелче, яж сладкото сутрин. Аз имах преди навика вечер в най-вредните часове да похапвам шоколадче, в началото много ми липсваше. Сега свикнах. Вечер, ако се присетя, си го вадя и го слагам на кухненската маса , за да знам, че ще ме чака сутрина. И знаеш ли, в един момент пък сутрин не ми се яде сладко и пропускам. Не е на всяка цена яж, сакън да не пропуснеш.
Абе.... дано ме държи по-дълго мотивацията. Засега това е най-дългия период, в който съм спазвала различен начин на хранене.
Абе.... дано ме държи по-дълго мотивацията. Засега това е най-дългия период, в който съм спазвала различен начин на хранене.
It's a small world after all 
Мелчо, почваме
-аз се пробвах още тази вечер- вечерях без хляб, не ми беше проблем! А преди малко вместо редовната лъжица течен шоколад изядох една ябълка
Ами, получава ми се засега, пък да видим утре дали ще устискам 
Няма наваксани мигове, има само пропуснати такива...
Ето ме на края на първата седмица от приятното отслабване
За тези седем дена съм -0.700кг
Не съм се придържала съвсем строго към диетата, но внимавах кога, какво и най-вече колко
хапвам. Доволна съм от резултата, особено от факта, че коремчето ми спадна видимо.
От вчера почнах да правя и по десет коремни преси два-три пъти на ден, смятам да ги увеличавам постепенно до 30
Ако продължа така, мисля, че за фирмения банкет,на който вече ме поканиха на 16.12., имам шанс да се напъхам в някоя от старите ми роклички

Гале, много ти се радвам! Авторката на системата дори не го нарича диета, а начин на хранене, защото няма фрапиращо намаляване на порциите и и големи ограничения. Много добре са си тези минус 0,7 кг., махай обърканата физиономийка след изречението.
А и щом не си се придържала строго, резултатът е още по-зашеметяващ.

It's a small world after all 
Аз съм пълен провал
....но сега както ме боли всичко в устата, кой знае....
- Margaritka
Аз се подреждам в нисък старт с японската диета от утре сутринта за две седмици. Смятам да сваля последните останали излишни около 5 кг и да се установя трайно в раздела "слаби"!

Я да побутна малко темичката. Добре бях поотслабнала, но в този студ( малко движение
), и с изкушенията на майка ми пак не мога да вляза в почти нищо от дрехите ми преди раждането...

Смятам да пробвам японската диета на Марги, но искам да питам- Марги, ти японска диета ли спазваш, или японска диета Чудо
Тази втората ми се видя по-хард, но май и ефектът е по-добър 
Смятам да пробвам японската диета на Марги, но искам да питам- Марги, ти японска диета ли спазваш, или японска диета Чудо
- Margaritka
Галка, как ме хващаш на място - тъкмо съм в 6-ти ден на японската диета!
На всичкото отгоре имам и компания, част от която се крие, но сега ще разоблича - Румка и Лени
, и от друга страна Телфи.
Малко не разбирам какви са двете диети и по-точно разликата между тях, така че ако искаш дай линкове.
В момента за 4-ти път в живота си правя тази диета и имам чувството, че най-леко я понасям. За съжаление има два съпътстващи фактора, които обясняват защо не ми е толкоз зорно:
- болничка съм малко покрай Лотко и ми е никакво по принцип. Затова не ми идва и да изпуша някоя цигарка повече, за да увелича никотиновата киселина в стомаха и т.н.
- за първи път в живота си, без значение дали съм в диетичен режим или не, имам запек...
Явно, че стомахът ми нарочно работи на бавни обороти, тялото ми се е стреснало да не заслабне, затова отработването и усвояването на хранителните вещества е супер прецизирано...
Затова и със свалените кг. съм наникъде - до момента, за 5 пълни дни нямам -2 ...
След съвет с останалите вталяващи се Круши - Лени и Руми, изпратих Телфи да ми вземе малко по-специален чай за отслабване, който съм пила преди 4 г. - Пу ерх.
Честно казано това за малкото свалени кг. не ми е чак толкова притеснително, след като за 4 дни свих колана с 1 дупка и минах на последната. Това просто означава, че може би наистина нямам да свалям толкова много като кг, колкото мазнини от важни стратегически места като талия, ханш, дупе и бедра.
Това представлява моят днешен бюлетин. Очаквам включвания и от останалите!
Малко не разбирам какви са двете диети и по-точно разликата между тях, така че ако искаш дай линкове.
В момента за 4-ти път в живота си правя тази диета и имам чувството, че най-леко я понасям. За съжаление има два съпътстващи фактора, които обясняват защо не ми е толкоз зорно:
- болничка съм малко покрай Лотко и ми е никакво по принцип. Затова не ми идва и да изпуша някоя цигарка повече, за да увелича никотиновата киселина в стомаха и т.н.
- за първи път в живота си, без значение дали съм в диетичен режим или не, имам запек...
Честно казано това за малкото свалени кг. не ми е чак толкова притеснително, след като за 4 дни свих колана с 1 дупка и минах на последната. Това просто означава, че може би наистина нямам да свалям толкова много като кг, колкото мазнини от важни стратегически места като талия, ханш, дупе и бедра.
Това представлява моят днешен бюлетин. Очаквам включвания и от останалите!
- Margaritka
Свежа актуална информация: чаят Пу Ерх е на промоция в Кауфланд в момента, т.е. вкл. и утре. Аз вече пия един!