Майтапа настрана, препоръчвам най-горещо на всички мои любими хора бурканче 425 мл зелени маслини пълнени с паста от аншоа за смешната цена от 1,99!
Записки по супермаркетите :)
Moderator: Fireball
- Margaritka
Re: Записки по супермаркетите :)
ДАРЕ, репликирам веднага със седмица на Испания в Лидл!
Майтапа настрана, препоръчвам най-горещо на всички мои любими хора бурканче 425 мл зелени маслини пълнени с паста от аншоа за смешната цена от 1,99!
- Margaritka
Още 3 дни в Била прекрасният немски сладолед Butterbloom във всичките му разновидности е на цена от 2,79 лв/1000 мл! 
Сигурно знаете, но да вметна, че в Карфур има до 70% намаление на дрехи и бельо.
Нито Била , нито Карфур има тук
, а аз съм се зарадвала на един Пур в Кауфланд на 1,25 и Мр.Пропър- два и нещо 
И аз да кажа за бельото в Карфур. Миналата година по това време някъде, пак от голямото намаление купихме бикини на смешни цени. Помня, че бяхме с майка ми и сестра ми, всички си взехме по едно пакетче, в което имаше по 7 броя. Оказаха се много хубави, чист памук и супер удобни. Тази година отново си взех, този път 3 броя в комплект, малко по-друг модел са прашките, но материята е същата, мекичка и не се променя при пране. Купихме си с племенницата и по един сутиен, по 10 лв са (всъщност не знам до кога е намалението от 70%
, ние ги купихме по-предния уикенд ) Също сме доволни, изглежда са френски наистина, че то напоследък освен китайско, и там от Бангладеш и тем подобни, друго няма. Имаше хубави детски неща, аз без малко да купя за бебето на моята приятелка цял бански
Тя Мари е на 6 месеца сега, а най-малките бяха като за 2-годишни.....
Обявявам "гръцка седмица в Лидл"
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... date=17497
След малко ще вечеряме "Гирос", не се въздържах и на нуга блокчетата, и на халвата...
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... date=17497
След малко ще вечеряме "Гирос", не се въздържах и на нуга блокчетата, и на халвата...
Няма наваксани мигове, има само пропуснати такива...
- Margaritka
Тази седмица в Кауфланд:
- Немски бутер по 1,99 лв/250 гр. В скоро време кулинарките ще изпитат вопиюща нужда от него предвид развихрянето им в кухнята по Коледа!
Аз лично си купих килограм, но мисля, че още толкова няма да ми е излишен...
- Италианска пастърма, пакетирана по 70 гр, около 25 лв/ кг.
- Шоколад Милка - ягода, детски и млечен - 2 бр за 1,99 лв.
В Пени от утре, 08.11:
- Бира Щайнингер 0,69 лв/500 млл кен
- Немски бутер по 1,99 лв/250 гр. В скоро време кулинарките ще изпитат вопиюща нужда от него предвид развихрянето им в кухнята по Коледа!
- Италианска пастърма, пакетирана по 70 гр, около 25 лв/ кг.
- Шоколад Милка - ягода, детски и млечен - 2 бр за 1,99 лв.
В Пени от утре, 08.11:
- Бира Щайнингер 0,69 лв/500 млл кен
Мариетке, без да съм те чела, явно шесто чувство ме е водело в петък следобяд, когато нахълтах в местния Кауфланд и запупих 8 бройки от този бутер по 2 лв.
Като каза "шоколад Милка, детски", нали не изяде шоколада на детето в рейса на път за Русе?
Като каза "шоколад Милка, детски", нали не изяде шоколада на детето в рейса на път за Русе?
It's a small world after all 
- Margaritka
Миленце, не го изядох, душка! Не само това
Като отидох при Веси, тя се опита да ме натовари с 4 л. червено вино и едва не стигнахме до бой, но успях да ги откажа. За сметка на това обаче започнаха увещания да ям супа топчета. При отказа ми бях наказана с шоколад Милка и подканвана "да си го изям"
. След като и това не направих бях принудена да помъкна около 2 кг цели орехи за Русе, защото иначе рискувах да ми ги заблъска в главата и да ме гони от седмия етаж надолу по стълбите с тях! 
Като отидох при Веси, тя се опита да ме натовари с 4 л. червено вино и едва не стигнахме до бой, но успях да ги откажа. За сметка на това обаче започнаха увещания да ям супа топчета. При отказа ми бях наказана с шоколад Милка и подканвана "да си го изям"
Тази седмица в Лидл Pampers Jumbo Pack е на цена 24 лв. 
Няма наваксани мигове, има само пропуснати такива...