Плодолечението

Moderator: Fireball

Margaritka

Re: Плодолечението

Post by Margaritka »

И така, започва втора част на пълнометражния филм "Плодолечението", известен също така като "Гладолечението" или пък "Гладуването"! :lol: smiliesSet1175

1/14 - 60,1 - 2 ябълки и два английски ейла вечерта (нямаше как поне да не пийна, след като нищо не хапнах в бирарията, в която бяхме с приятели)
2/14 - 58,7 - ябълка и мандарини
3/14 - 58,0 - ябълка, киви, моркови и ряпа
4/14 - 57,5 - ябълка, домати с лук и две бири :lol: , краставица
5/14 - 57,4 - настъпиха дните на 100-грамките! :mrgreen: - ябълка, мандарини, моркови§ряпа
6/14 - 57,3 :mrgreen: лимон с мед, моркови и ряпа
7/14 - 57,1 - мандарини, 1 бира, моркови и ряпа
8/14 - 57,1 :mrgreen: - портокали, препечена филийка, моркови&ряпа
9/14 - 56,9 - ябълки, препечена филийка, моркови&ряпа
10/14 - 56,9 - портокал, ябълки, 2 печени картофа с бутер, моркови&ряпа
11/14 - 56,5 - банан, две филийки със зехтин и шарена сол (това доведе до резултата на следващия ден), моркови&ряпа
12/14 - 56,7 - време беше да съм в +, но е нормално, добре, че е само 200 гр.
Last edited by Margaritka on Fri Jan 16, 2015 9:21 am, edited 8 times in total.
ImageImageImageImage
Margaritka

Post by Margaritka »

Даре,
разглеждам твоя режим и си мисля, че преди 2008 може и да съм се хранила по подобен начин, но оттам нататък, след като разбрах принципа на разделното ядене, вече не. Смисълът на разделното ядене не е дори отслабването, а по-скоро правилното хранене, което гарантира безотказното функциониране на храносмилателната система. Панкреасът произвежда три основни групи ензими, които разграждат трите основни вида хранителни вещества - въглехидрати, белтъчини и мазнини. Когато ядем един вид храна, панкреасът произвежда един вид ензими. Когато обаче смесим храните ние предизвикваме панкреаса да произвежда повече от един вид ензими, които пък попадайки в стомаха не водят до нормалното и бързо разграждане на храната и правилното й усвояване, а до ферментация и загниване.

Това разбира се е моето виждане,което се потвърждава и от моето тяло. Защото се случва и аз да "прегреша" и да смеся храни. Тогава стомахът ми веднага реагира и получавам неразположения, каквито имах в миналото - тук-там киселини, тук-там леки колитни боки и газове... И според мен е супер перверзно в аптеките да се предлага Мезим Форте и всякакви други аналогични ензимни препарати. По този начин хората се тъпчат с храна каквато и колкото си искат и после пият хапчета, за да оцелеят и да не се пръснат :evil: , вместо да бъдат ограмотени как и по колко е нормално да ядат.
ImageImageImageImage
rumix

Post by rumix »

Ха такааааааааааааа.... Браво Ети, много добре стартираш! И хубаво го обяви в мн. число наред с мене... ама аз съм слаба ракия.... :oops: Рекох : почваме! НО забравих, че предстои Йорданов ден... :evil: :evil: :x Та както първия ден бях - 700 гр., така след Йорданов ден се върнах на + 300 гр. Абе...резил... :oops: Нооооо, се стягам вече, обещавам. Даже вчера яхнах и кростренажора да помага и той... :mrgreen: Тъй, че да кажем, че аз стартирах вчера и ще вървя с 3 дни назад... :D
rumix

Post by rumix »

Браво Ети, добре вървиш, въпреки, че ми се струва по-бавно от първия път! :yahoo:
Аз да си призная , че този път се изложих... Още на Йордановден сгафих... почнах отначало, но някак си кг-те не мърдаха особено. Уикенда Краси поиска сладки... ми не мога да устискам.... Че като ме вчесаха лудите оная вечер... Като подбрах Дани.... писна ми! Влизат от вратата и: "Какво сладко имаме?" НЯМАААААААА, няма вече сладко! Нито ще меся, нито ще купувам! Краси яде десерти със захар в градината- стига му! Марти и Дани, като им се яде, да си купуват навън! У дома повече няма да видят ! :mrgreen: :evil: smiliesSet1347 smiliesSet1347 smiliesSet1347 smiliesSet1350 smiliesSet1350 smiliesSet1350
Така подпалих.... ама голяма борба е, да готвя по цял ден, да меся сладкиши .... направо си е изтезание на душата! :evil: :mrgreen:
И така...от вчера реших да сменя... явно и плодовата захар ми идва в повече ( а предвид, че баба ми беше с диабет, майка ми е с диабет, идва моя ред...)
Минавам на зеленчуци, месо, яйца и до там! Един плод на ден максимум!
И друга идея имам... да ходя на фитнес.... но първо трябва да посмъкна и подготвя машината за това ... :lol: :mrgreen: :mrgreen:
След вчерашния ден съм - 1,600 кг smiliesSet1282
Margaritka

Post by Margaritka »

Ееее, Румка, разбира се, че по-бавно вървя от предния път, но нека да се има предвид, че сега започвам от тези кг, на които миналата година приключих гладуването и започнах захранването! :thumbup: Колкото по-малко има да се смъкват, толкова по-бавно става. Но дето се вика аз нямам друг зор, освен да подобрявам формата! ;)

А теб те разбирам и толкова ти съчувствам с тези тримата ядящи мъже...! :yahoo: Стискам ти палци за "зеленчуколечението" и продължавай с водопоя под час! :yahoo:
ImageImageImageImage
rumix

Post by rumix »

Ех, че ми е хубаво... след 3 дни на зеленчуколечение ( с добавено малко месце или яйце) резултата е - 3 кг :mrgreen:

Ще впиша по дни за да допълвам и следващите:
1 ден - 1.600 кг
2 ден- -0.800 кг
3 ден- -0.600 кг
4 ден- -0.300 кг
Last edited by rumix on Fri Jan 16, 2015 8:25 am, edited 1 time in total.
Margaritka

Post by Margaritka »

Румка, браво, страхотни резултати! :yahoo: :smiliesSet1012:
ImageImageImageImage
Мелани

Post by Мелани »

Браво Руми :clap: :clap: :clap: :clap:
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Image
@viktoriqna@

Post by @viktoriqna@ »

Браво момичета, страхотни сте :clap: :clap: :clap: .

Аз и тук да се похваля с моите -4 кг, нищо, че не са от плодолечение. Но колко
имам още да бягам докато ви стигна smiliesSet1171 . Както се казва, ще бързам бавно :smiliesSet1027: .
Image

Image
dara26

Post by dara26 »

Руми , впечатли ме :thumbup: Дай едно примерно меню как ти минава денят откъм ядене- закуската ме интересува най-вече , обедът и вечерята са ясни със салатките и междинни прихапвания правиш ли и на какво?!
Марго , ти си бек коментар :D , гледам те как вървиш към моите мечтани 55 и само си повтарям -Их кан аух! :mrgreen: ....И сега как само се чудя -какво само си намирахме кусури на фигурата на младини , че аз още помня един сатенен панталон със талия 48 :lol: , е от преди 25 години де :mrgreen:
Image
Post Reply