Гледам, че Румито иска да стегна редиците и се явявам веднага!
Не съм докладвала за резултата след последните ми 3 дни на плодове и чай, които бяха миналата седмица. -800 гр. съм след тях, т.е.
56,4 кг, сега остава да ги бетонирам и тях като предните в продължение на месец до следващите плодови дни.
Продължавам да ям почти само "позволени" неща. Явно това е разковничето при мен. За разлика от предния път през 2008 г сега не срещам почти никакви затруднения - както казва Силвето мотивацията е най-важна!

Долу-горе спазвам следното:
Традиционният ориз съм го заменила изцяло с булгур или кафяв ориз.
Захарта е кафява (аз не консумирам захар, но смятам да правя козунаци).
Всяка седмица поне 2-3 дни ядем варива - боб, леща, грах.
Всяка седмица поне 2 дни ядем прясна печена риба.
Почти всяка вечер преди лягане изяждам няколко лъжици мед.
Хлябът е само ръжен или ръжено-малцов и ям най-много 4 филийки седмично.
Сиренето го изкисвам поне 48 часа и го ползвам само за баница или като добавка за някое ястие в минимални количества.
Кашкавал ядем само като намеря хубав, истински узрял и безсолен (домашен).
Кисело мляко ядем на таратор и със зелена салата. Убедих се в качествата на преди години препоръчаното от Силвето "Домлян", вече е по БДС.
Поне веднъж дневно ям пресен плод или проста сезонна салата със зехтин, оцет от диви ябълки и много малко сол като основно ядене.
Когато готвя фактически само варя зеленчуците, а зехтина и минималното количество сол добавям след махането на тенджерата от огъня.
Месо ядем максимум веднъж седмично, и то ако излезем на ресторант с приятели, като въобще не е задължително. Често менюто е в обичайния ни режим.
Пия поне по три чая на ден, чисти, без мед.
Всяка сутрин пия по една чаша домашна цитронада.
Бирата си я пия всяка вечер!
И те така (както казва пък Румката

) ще трябва да изкараме около 3 г, защото клетките помнели толкова дълго. Т.е. да им стане ясно каква е хавата!