Плодолечението

Moderator: Fireball

Margaritka

Re: Плодолечението

Post by Margaritka »

Резултатът от Великден е +1 кг.
Няма шега, следват 3 разтоварващи дни, като в края на третия пак ще трябва да ям, защото е РД на Надя, сестрата на Телфи. :D Но пък е интересно колко ще "спихна" дотогава! ;) Че след това са РД на майка ми, на Телфи, на Тинчо... И ей така биха станали още 2-3 кг отгоре ако не се внимава и не се вземат мерки...
ImageImageImageImage
dara26

Post by dara26 »

Да се включа и аз /почти/ по темата :shifty:
Значи сезонът на любимия ми плод се оказа благотворен и за мен :D - след ежедневно ядене на поне кило череши през деня /без усет за глад/ и нищо друго обаче, и то от лакомия ,не толкова от други подбуди , резултатът е - 4 кг без усилия :D , лекота на духа и лежерност на дрехите :mrgreen: Иначе вечер не минавам без мезенца , биричка или бяло винце и някоя друга салатка :shifty:
И случайно попаднах на статия в 24 часа именно за черешите , че набавят какво ли не на организма , че са чуден диуретик и прочие хвалби , че правенето на нещо като черешова диета сваля килограми лесно и за кратко време- мисля пишеха - 4 дни на череши са - 2 кг и т.н....
Така че - viva черешките! :D ....а представям си какъв би бил при мен резултатът при едно истинско плодолечение , щом любителски постигнах толкова без зор :mrgreen:
Image
Margaritka

Post by Margaritka »

Браво, Даре! :clap:

Поддръжниците на плодолечението смятат, че е едва ли не задължителен един, може и по-кратък курс, точно по това време и именно с череши! Това е плодът, който действително изчиства най-добре шлаката и червата. Просто страхотен!

А на мен ми прави впечатление друго нещо: навремето като ядях череши ми се подуваше коремът и започваха едни колитни неразположения. Е, това разбира се е защото не изяждам по-малко от 1 кг череши наведнъж. :mrgreen: След като се запознах обаче с принципа на разделното хранене, не изпитвам никакъв дискомфорт и след 1 кг череши нямам по-различно чувство от това, което имам след 1 препечена филийка с бутер. :P
ImageImageImageImage
Margaritka

Post by Margaritka »

Тази сутрин Телфи ми каза: "Знаеш ли, липсва ми настроението и усещането по време на гладуването!"
Отговорих му: "Това е нещо, което моментално можем да уредим!"

И като се замисля - време е. Мина точно половин година от първото ни гладуване. Нормално е да се прави два пъти годишно, за да не се задръства тялото, а както става ясно от изказването на Телфи по-горе - и съзнанието! :P И така, от понеделник сме на пангара с черешите предимно, но и с всички останали сезонни плодове! Аз лично смятам да съм на плодов режим до петък поради заминаването ми в събота на Узана! Ще докладвам всеки ден, както през януари месец! :salute:

Image
ImageImageImageImage
rumix

Post by rumix »

Хайде на черешитеееееееееееееее :daisy: :daisy: :daisy:
Мелани

Post by Мелани »

Щом сте казали....айде пак и аз с мъжете :mrgreen:
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Image
rumix

Post by rumix »

Мно-го смеееее! Сил-ни смеее! smiliesSet1157
dara26

Post by dara26 »

Да ви кажа аз какъв нАучен експеримент си направих уикенда :geek: -Накупих в петък вечер от пазара /който ми е точно да работата/ всичко за салатите през почивните дни , но череши умишлено не взех :roll: , викам айде почивка.....и какво установих в последствие- пристрастила съм се към черешките :lol: , с нетърпение чакам да стане утре и още рано рано отивайки на работа ,да си купя от /без/ценния плод :D също така видях/усетих разликата от това да не си на черешено меню :oops: :roll: , смятам да поправя идната седмица :shifty: ....
Така ,че Марго , не само ще съм редовна тук от утре , но и с любопитство ще следя аджеба отразява ли се по същество яденето на череши върху сестрите ми-круши , тъй както върху моята особа :mrgreen: .....до крайности обаче няма да стигаме , та от благодарност към вълшебствата на черешките , да прекръстваме Крушландия на Черешландия :lolno:
.....и пак свързано с идеята , която тук ни събра - неееее , ние не ядем череши в захлас единствено и само по собствените си телеса 8-) , а и за да се чувстваме и изглеждаме прилично млади мами на невръстните си дечица ;) :daisy:
Image
Margaritka

Post by Margaritka »

И така, започваме отново Ганкиното на бос крак, дето се вика. :lol: В момента ям някакви умопомрачителни череши - огромни, черни и сладки хрущялки! Ама толкова сладки, че чак ми накъртва на гърлото и почвам да кашлям и да се давя! :lol:

Ден 1-ви:
14 ч - около 300 гр. нектарини
18:30 ч - около 300 гр. моркови
23 ч - череши на корем, около 500 гр.

Ден 2-ри:
13 ч - една малка нектарина (зелена, пфффф :sick: )
19 ч - един голям наливен Старопрамен smiliesSet1203 - вижте само как разнообразявам диетата, а? :lol:
22 ч - салата домати, краставици, лук, магданоз и мъничко зехтин и оцет от диви ябълки
24 ч - череши около 200-300 гр.

Ден 3-ти:
13 ч - 5-6 кайсии
17 ч - една нектарина
21 ч - салата домати, краставици, лук, магданоз и мъничко зехтин и оцет от диви ябълки + една малка бира
23 ч - около 700 гр. череши

Ден 4-ти:
13 ч - 10-на кайсии
20 ч - салата домати, краставици, лук, магданоз и мъничко зехтин и оцет от диви ябълки + една малка бира

Ден 5-ти:
17 ч - гевречета пълнозърнести + 1 голям Старопрамен

Резултатите са следните, стартирайки от 58,2 кг:
1-ви ден: -1 кг = 57,2 кг
2-ри ден: -1 кг = 56,2 кг
3-ти ден: -0,2 кг = 56,0 кг
4-ти ден: +0,1 кг = 56,1 кг. Румка, няма да се плашиш - ей ме и мен с +! :lol: Нали сме сестри, вървим си винаги заедно! :lol: Най-смешното е, че аз нали се меря винаги по няколко пъти, защото не вярвам на електронния кантар, та първия път ме показа 55,7, но следващите три - безкомпромисно 56,1! :lol:
5-ти ден - +0,1 кг = 56,2 кг.

Това е положението, не мога да мръдна от 56 кг надолу... Е, сигурно ще успея, ако приложа отново 20 дни гладуване с 10 дни захранване, но не мисля, че е необходимо. :thumbup:
Last edited by Margaritka on Sun Jun 22, 2014 8:06 pm, edited 5 times in total.
ImageImageImageImage
Mileto

Post by Mileto »

Ганкино на бос крак не знам какво значит :lol: (нещо с болка и мъчене ли е свързано? :lol: ) ама на последните ти снимки си умопомрачителна (дамек много ми харесваш! ).

Така че, давай все в същия дух!

И не кашляй, позволява се само пръцкане, оригване и разни други изходни работи (абеее, простотийки :lol: )
Image It's a small world after all Image
Post Reply